søndag den 27. februar 2011

Opgave 3

En dødssyg ven er skrevet i 2003. Er det tydeligt? Tag blandt andet udgangs­punkt i Robbie Williams, (Lance) Armstrong, discman, computere og mobilte­lefoner. Hvad skulle ændres, hvis handlingen skulle foregå i 2010?

9 kommentarer:

  1. er virkelig dårlig til at forklare -_-

    SvarSlet
  2. Der skulle være Ipod(s) og andriod mobiler og fifa 2011 (Fifa er altid et år forude i deres navne) og nok nået musik med f. eks Chris Brown, Eminem, Rihanna...

    SvarSlet
  3. Det er Seb her "btw

    SvarSlet
  4. Hvis det havde været i 2010, var det nok ikke Robbie Williams og discman havde nok været Ipod.

    SvarSlet
  5. det ville havde været mere high tek merd musik og telefoner og den salg det ville nok være mere beskrevet med music at klassen hører musik og den slags

    det ville hele historien
    for så kunne han heller ikke blevet lukket inde

    SvarSlet
  6. Hvis det havde været i 2010 havdet de nok ikke spillet FIFA 2003. Men FIFA 2010. Discman var nok heller ikke noget man ville bruge i 2010, der er smartphones og ipod mere populære. I 2010 er det heller ikke smart (efter min erfaring) at spille skak på storskolen, og ikke noget man laver tuneringer med.

    SvarSlet
  7. Frederik, Lærke, William og Katrine:

    F.eks. kan man se at vi er i 2003, fordi de spiller FIFA 2003. Hvis vi var i 2010, ville de naturligvis spille 2010-udgaven. Discman ville blive udbyttet med mp3-afspillere eller iPods. Computere, er vel det samme, men mobiler er mange setder blevet byttet ud med iPhones. Og måske ville der være flere bandeord og slang, hvis det skulle være helt rigtigt.

    SvarSlet
  8. I de her tider tror jeg nok ikke man ville kede sig så meget uden en ven, fordi der er jo blevet opfundet nye ting. Som iphones, ipods, mange nyere computere, og en hel masse sport man kan gå til. I øvrigt, er der også klub. I de her tider ville man nok spille FIFA 2010, eller en nyere version. Skak er heller ikke så populært mere. - Hvis bogen havde været skrevet i den her tid, ville de ha' spillet Wii, Nintendo, PSP, Playstation 3, osv.

    SvarSlet