søndag den 6. marts 2011

Opgave 4 - gruppearbejde

Læs side 6 ”Jeg gik langsomt …… eller noget som helst sjovt.” Hvilke tanker gør du dig?


Læs side 23
”Far havde vist mig ….. og det ville blive i den grad pinligt.” Hvilke tanker gør du dig?

Læs side 24-25 ”Vi kunne proppe Oliver …… Vi kunne spille mod hinanden en dag?” Hvilke tanker gør du dig?


Læs side 37 ”
På vej ud ad døren …… Den syge og den ensomme.” Hvilke tan­ker gør du dig?




5 kommentarer:

  1. Frederik, Lærke, William og Katrine.
    Side 6: Gruppens tanker: Vi synes at Oliver dømmer Vitus for hurtigt, fordi han tror at han ikke kan være venner med en som er syg, og som ikke kan de samme ting som ham. Det ender jo faktiskt med at de bliver ret gode venner, men det kan være et problem at Vitus ikke kommer særlig tit i skole, men det ændrer sig jo netop når de bliver venner.

    Side 23: Gruppens tanker: Vi forstår godt hans følelser, altså at han ikke syntes det er så fedt at snakke om hvor dårligt det går for ham uden Oskar.

    Side 24-25: Gruppens tanker: At Sebastian og hans slæng er nogle idioter og gør Oliver til grin, men så kommer Vitus som faktiskt støtter Oliver, og de finder ud af at de har noget tilfælles. Det er starten på deres venskab.

    Side 37: Gruppens tanker: Vi synes at Olivier bare skal gemme tankerne om at være 'Den syge og den ensomme' med Vitus. Han skal være ligeglad med hvad andre tænker, og han skal bare være glad for at han har fundet en god og spændende ven som Vitus.

    SvarSlet
  2. Side 6: Det lyder som om Vitus er syg, og at Oliver synes at Vitus var nedern. Han vil helst ikke være sammen med ham.

    Side 23: Oliver var bange for ikke og få nogen nye venner. Han virker lidt deprimeret, fordi han tror at han aldrig vil få en ven igen.

    24-25: Man tænker at de nok skal blive venner, fks det med at de spørger hinanden om de ville spille Fifa 2003.

    37: Oliver var flov over at Vitus er hjemme hos ham. Han var bange for at få ham som ven.

    SvarSlet
  3. Johans gruppe: Jens, Johan, Beate, Emma.

    SvarSlet
  4. Sebastian, Nicoline og Frederikke.

    Spørgsmål 1:
    Oliver er ond mod Vitus fordi at han er deprimeret over at hans ven Osker er flyttet. Oliver kunne godt give ham en chance, for at lære ham ordenligt at kende. Han bedømmer ham for hurtigt. Men det kan også være lidt svært når Vitus kun kommer i skole 2-3 gange om ugen.

    Spørgsmål 2:
    Oliver er bange for at blive tilgrin for hele klassen. Så han derfor har en ikke lyst til at fortælle sine forældre om at han bliver drillet. Det kan Sebastian få skylden for.

    Spørgsmål 3:
    Vi synes at Sebastian skulle lade vær med at irreterer Oliver. Han har jo ikke rigtigt gjordt noget. Han bliver nok drillet pågrund af han er den svageste. Vitus og Oliver begynder også at tale noget mere sammen.

    Spørgsmål 4:
    Oliver vil ikke accepterer at han er ved at blive gode venner med Vitus. Han sytes at Vitus er tåbelig med det der humør-læsning

    SvarSlet
  5. side 6: Jeg tænker, at først når han kommer ind i lokalet, så går det op for ham, at Oskar ikke er der, og han skal klare sig uden Oskar. Jeg tænker når der står at der er 23 ½ elever i klassen, og Oliver ikke kalder Vitus for et helt menneske, så ved man godt at Vitus er syg, og Oliver hentyder til, at han ikke er normal.

    Side 23: Jeg tænker, at Oliver er ligeglad med den samtale han har med sine forældre, det nytter ikke for ham at snakke med dem, han gider ikke at snakke med sine forældre om problemet med Sebastian, fordi Oliver ved at de bare ville ta' det op med en samtale, og det gider han ikke, det er for pinligt. Og jeg tror heller ikke at forældrene tror helt på at han kan klare sig uden Oskar.

    Side 24-25: Jeg tænker at Sebastian ville af med Oliver, og jeg tænker, at Oliver er rigtig ond imod Vitus, da han træder ham over tærerne godt og grundigt. Jeg tænker da Vitus spørger Oliver om de ikke skulle spille en dag, så glemmer Oliver fuldstændigt Vitus og hvad han sagde, fordi han får øje på Linnea. Linnea er meget vigtigere end Vitus for ham.

    Side 37: Oliver tænker på om de kunne blive gode venner. Han prøver ligesom på en måde, at komme sig over Oskar, og finde en anden ven. Måske har han svært ved at acceptere at de snart er ved at blive venner. Han kalder sig selv for den ensomme, fordi han ikke har nogen venner, og han kalder Vitus den syge, fordi han har leukæmi.

    SvarSlet